Manege gesloten tijdens de feestdagen

Er komt weer een periode met feestdagen aan. Zorg dat je niet voor een dichte deur staat en bekijk even op welke dagen wij gesloten zijn.

Bekijk hier de bijzondere openingstijden

Beleef de Paardensport

Welkom op de website van Manege de Prinsenbankhoeve.

In 1999 is de manege gestart met paardrijlessen en is uitgegroeid tot een volwaardig hippisch centrum in de regio Nijmegen. De manege is gevestigd in Wijchen en ligt tegen de rand van het rustieke dorpje Leur. Het open karakter met bosrijke omgeving, de natuurlijke boerderijen met akkers, weide en vele paarden kenmerken het grensgebied van het rijk van Nijmegen en het land van Maas en Waal.

Manege de Prinsenbankhoeve is innovatief en een echte specialist in het verzorgen van lessen en activiteiten rondom paarden. Wij bieden een brede variatie in lesaanbod voor jong en oud voor elk niveau. Daarnaast bieden wij het gehele jaar door activiteiten aan voor leden van de manege en organiseren wij evenementen voor iedereen.

De paardensport beleven in groepsverband is ook mogelijk. Denk hierbij aan een familiedag of een uitje van een vriendengroep maar ook volledig verzorgde kinderfeestjes. Ook voor een bedrijfsfeest is paardrijden een leuke actieve bezigheid. Naast rijden zijn andere vormen van vermaak mogelijk. Hiervoor zijn verschillende arrangementen samengesteld.

Veiligheid staat hoog in het vaandel, de manege beschikt daarom ook over het certificaat veilige paardensport en is aangesloten bij de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). Daarom maken wij ook gebruik van gediplomeerde instructeurs.


Kijk gerust verder op deze site, bekijk bijvoorbeeld de virtuele rondleiding of kom eens langs op de manege zelf.

 

 

 

Volg ons ook via de volgende social media:

 

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij

Paardenmensen, paardenzaken en zakenmensen

 

Van Den Heuvel Stucadoors

Er hangt een nieuw sponsordoel in de bak!

NiessingKKS

KAN RECLAME

Koen Schreven

T&T Licht en Geluid

De Haar Keukens