Maak van een feest een beleving!

Wanneer je een feest of uitje organiseert dan hoop je dat mensen het gezellig hebben en er nog lang over na praten. Door van het feest een beleving te maken, bent u hier zeker van. Het werken met paarden blijkt keer op keer te leiden tot een prettige beleving. Onze paarden zijn erg braaf, maar toch doen ze niet altijd precies wat je wilt. Dit levert vaak hilarische gebeurtenissen op.

Het is mogelijk om bij ons een gezellig feestje te organiseren. Deze feesten zij mogelijk voor jong en oud, en zowel voor mensen met als zonder ervaring met paarden.

Is uw kind weer een jaartje ouder geworden dan is het mogelijk om hier een kinderfeestje te organiseren. Met de beste vriendjes en vriendinnetjes kan dan kennis gemaakt worden met onze paarden. En gaan we spelenderwijs leren paardrijden. Mochten de kinderen al ouder zijn en ervaring in het rijden hebben, dan is het mogelijk om eens een andere discipline in de paardensport te beoefenen.

Een goede sfeer onder het personeel binnen een bedrijf is zeer belangrijk. Om het teamgeest te versterken is het vaak zinvol om gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Met ons brede aanbod in paarden activiteiten is er altijd geschikte mogelijkheid. Uiteraard wordt u tijdens het bedrijfsfeest volledig verzorgd.

Verschillende vormen van groepsuitjes zijn mogelijk en worden naar uw wensen aangepast. Wanneer u nu een familiedag of een uitje voor vrienden organiseert, het wordt een beleving.

Wanneer u op een ontspannen manier wilt genieten van de prachtig landelijke uitstraling van het dorpje Leur dan kunt ook een Huifkartocht maken. Tevens een leuk alternatief voor vervoer van groepen op een kleine afstand.

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij