Een leuke activiteit met een groep

Een gezellig dagdeel besteden met familie of vrienden? Dat kan bij onze manege.  Of een dagje uit met je sportteam. Paardrijden is een leuke activiteit om te doen met een groep. Of je nu een beginner of gevorderde ruiter, we maken er een boeiend programma van.

Bij binnenkomst volgt eerst een rondje door de stallen, om eens te kijken hoe groot de paarden zijn. Dan is er tijd voor koffie met een gebakje. Tijdens de koffie wordt nog even uitleg gegeven omtrent de activiteit. Voor elke groep kunnen we een andere activiteit plannen. Een voorbeeld is gewoon paardrijden of ponyvoetbal.

Beginners kunnen in een ontspannen en ongedwongen sfeer kennis maken met paardrijden. Omdat een paard groot en indrukwekkend is, doen we alles erg rustig aan. Maar voor degene die zich meteen op zijn gemak voelt, kunnen we iets sneller vorderingen maken. Als iedereen een paar rondjes op het paard heeft gemaakt kunnen we wisselen.
Deze activiteit kan gekoppeld worden met andere activiteiten, bijvoorbeeld een tochtje met de koets of de huifkartocht. De huifkar wordt getrokken door een groot trekpaard en in de huifkar kunnen 20 tot 30 personen plaats nemen. Er wordt dan een ontspannende tocht door de rustieke omgeving gemaakt.

Na de activiteit is er uiteraard tijd voor een borreltje. Dit kan worden aangevuld met bijvoorbeeld een barbecue.

Pas de dag aan uw wensen aan!

Iedereen heeft bijzondere wensen en daar proberen wij ook in te voorzien. In overleg kunnen de wensen wat betreft ontvangst, activiteit en afsluiting worden besloten. Neem contact met ons op over specifieke mogelijkheden. Tevens kunt u zo de prijs opvragen.

Eventuele activiteiten voor een uitje zijn:

  • Zelf Paardrijden
  • Leren rijden met de koets
  • Een les Voltige
  • Ponyvoetbal
  • Een gezellige Huifkartocht met de hele groep
Neem contact met ons op voor meer informatie

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij