Bert en Petra Derks

Het bedrijf is in eigendom van Bert en Petra. In 1999 is naast een huisdierencentrum ook een manege gestart. Bert regelt voornamelijk alles op de manege en Petra neemt de verantwoording in het huisdierencentrum.

Dat Bert en Petra sportief zijn dat is misschien al bekend. Zo houdt Bert van een potje tennis. Daarnaast zijn ze vaak op pad met de kinderen, naar het paardrijden of voetbal. Petra gaat wekelijks fitnessen, wandelen en kortballen. Dus een sport is een belangrijk onderdeel in de familie. Daarnaast houden Bert en Petra ook van een feestje op zijn tijd.

Ilsa Derks

Ilsa is een van de dochters van Bert en Petra. Ze werkt Full-Time mee in het bedrijf. Ze is voornamelijk bij de manege te vinden. Ze werkt hoofdzakelijk achter de schermen. Administratie, planningen, evenementen etc. Maar ook kun je haar enkele uurtjes per week vinden in de rijbaan als instructrice. Ze is afgestudeerd in de paardensport en ook als instructrice. Ze heeft een eigen paard Bonaire, de grootste van de stal. Hiermee rijdt ze Z1.

Viola vd Made

Al sinds 2001 werkt Viola met veel plezier bij ons op de manege. Veel van onze ruiters hebben leren paardrijden bij Viola. Ze geeft grotendeels les aan staters maar heeft ook een paar gevorderde- en volwassenenlessen. Viola heeft haar ORUN-diploma’s behaald en heeft zich gespecialiseerd in kinderen met een beperking en/of bijzonderheid zoals AD(H)D, autisme of angst. Ze heeft veel geduld en een rustige stem waardoor kinderen zich erg prettig voelen bij haar. In haar vrije tijd rijdt Viola graag paard en doet ze leuke dingen met haar kinderen.


Daisy van Weelden

Na bijna 10 jaar gewerkt te hebben in een ruitersportzaak was Daisy toe aan iets nieuws. Sinds 2014 geeft Daisy met veel plezier les op onze manege. Ze heeft de opleiding Paardenhouderij Management succesvol afgerond en heeft haar ORUN-diploma’s gehaald om les te mogen geven in zowel dressuur als springen. Ze rijdt al meer dan 24 jaar paard en heeft zelfs de klasse ZZ Zwaar gereden. In haar vrije tijd rijdt Daisy paard en is ze bezig met haar zoontje.

Manon van Lin

Sinds januari 2016 werkt Manon op onze manege. Begonnen als invalkracht en nu vast in dienst voor lessen en evenementen. Naast haar werk bij Manege de Prinsenbankhoeve werkt Manon ook op Dressuurstal Bax-Goris waar ze paarden africht en zadelmak maakt om ze vervolgens te verkopen. In haar vrije tijd rijdt Manon veel op haar eigen paard waarmee ze ZZ zwaar mag starten.

Catharina Gabriël

Al sinds 2004 rijdt Catharina bij ons op de manege en sinds 2014 werk ze hier ook. Je vindt haar op stal, in de rijbanen en in de kantine maar natuurlijk ook bij evenementen en kinderfeestjes. Naast haar werk op de manege volgt Catharina 1 dag in de week de opleiding Paardenhouderij in Barneveld niveau 3. Ze heeft niveau 2 al succesvol afgerond. In haar vrije tijd zie je Catharina veel op Ilske rijden, het mooie Friese paard op stal.

Eline Gerrits

Ook Eline komt al heel veel jaren op de manege. Zij rijdt al 2006 bij ons paard. Sinds 2015 werkt zij op de manege tijdens evenementen en kinderfeestjes. Naast haar werk bij de manege studeert ze voor apothekersassistent in Den Bosch. In haar vrije tijd rijdt Eline haar paard en doet ze graag leuke dingen.

Vrijwilligers

Esther en Bridget zijn twee vaste vrijwilligers die al jaren op de manege komen. Zelf als kind altijd deelgenomen aan de groepslessen en ponykampen en tegenwoordig helpen ze bij ponykampen of andere evenementen. Esther is vaak ‘the voice’ tijdens wedstrijden, zij is meestal de voorlezer in de rijbanen. Bridget zit geregeld in het secretariaat tijdens wedstrijden. Waar ze vroeger een keer in de week een groepsles meereden rijdt Esther nu bijna dagelijks op Zupilor en Bridget op Zola.

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij