Privélessen

Wanneer je individuele begeleiding wenst

Of je nu wilt voorbereiden op een wedstrijd, rustig je eerste lessen wilt volgen of een andere reden hebt;  privélessen kunnen een goede oplossing zijn. Privélessen zijn bij verschillende instructeurs af te spreken op verschillende dagen.

Vaak wordt ter voorbereiding aan een wedstrijd een privéles afgesproken. In deze les kan dan de te rijden proef geoefend worden, op het paard waarmee de wedstrijd gereden wordt.

Ook zijn er vaak beginnende volwassenen die graag eerst wat individuele begeleiding nemen. Er is ook een mogelijkheid om met bekenden een klein rijgroepje te beginnen.

Wanneer een ruiter al langer rijdt maar nog wat vertrouwen in het paard mist, dan is het volgen van privélessen een goede methode om het vertrouwen in het paard en jezelf weer terug te winnen.

Eventueel zijn er ook mogelijkheden voor kinderen of volwassenen met een beperking. Kinderen met gedragsstoornissen als ADHD of ADD komen soms in een groepsles minder goed mee. Voor hen is het dan soms fijner om alleen of in een klein groepje te lessen.  Voor autistische kinderen kan dit ook wenselijk zijn. Hiervoor is ook een gecertificeerde instructrice in dienst.

Een privéles kan ook een leuk verjaardagsgeschenk voor een gemotiveerde ruiter zijn.

Interesse? schrijf je dan vrijblijvend in via de link dan nemen wij contact op. Of stuur een mailtje naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij