Springen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wanneer je al wat uren op de rug van het paard versleten hebt, kan het zijn dat je toe bent aan iets stoerders. In de groepslessen worden er wel eens wat sprongetjes gemaakt maar wil jij eigenlijk elke week springen?

Bij Manege de Prinsenbankhoeve kun je springlessen volgen. In deze lessen verbeter je je balans en ben je bezig met de technische kant van het springen. Daarnaast leer je snel te reageren en word je behendiger. Springen kan ook helpen om je zelfvertrouwen op het paard te verbeteren.

Beheers je het F6 niveau en heb je dus het basisniveau? Dan kun je beginnen met deze nieuwe uitdaging. Samen met je lesgroepje probeer je elke week vooruitgang te maken.

Springen is altijd uitdagend doordat je elke week weer een andere oefening leert en springparcour. Wekelijks hebben wij enkele springlessen en hiervoor kun je je altijd inschrijven.

Naast het dragen van een veiligheidscap, rijlaarzen en een rijbroek is ook een bodyprotector verplicht in de springlessen.. Hiermee worden de risico's op verwonding beperkt.

De opgedane ervaring kan in de praktijk gebracht worden tijdens de springwedstrijden welke georganiseerd worden door de manege.

Altijd al eens met je eigen pony of paard willen leren springen, maar geen zin om dit in je eentje te gaan doen?
Bij ons op de manege kan dit in een groep! Onder deskundige begeleiding leer je de grondbeginselen van het springen.
Maar ook als je al verder gevorderd bent in het springen, zul je je bij ons niet vervelen en ben je van harte welkom!

Je mag bij ons meedoen met de springlessen vanaf F4 niveau.

Interesse? schrijf je dan vrijblijvend in via de link dan nemen wij contact op. Of stuur een mailtje naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

Vind je het tijd voor een nieuwe uitdaging? Misschien is het tijd om te gaan springen!

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij